Estrena de "L'ofici de viure", a TV3
Estrena de "L'ofici de viure", a TV3

Premi Valors dels XXIII Premis Zapping per a "L'ofici de viure"

Els XXIII Premis Zapping reconeixen amb el Premi Valors el programa "L'ofici de viure" de TV3, nascut fa deu anys a Catalunya Ràdio, perquè proporciona eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

TV3 opta, a més, a cinc premis a l'oci audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). L'acte de lliurament dels XXIII Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat serà el dijous 1 de març, al CaixaForum de Barcelona.

Els Premis Zapping han fet públics els quatre premis nominals que lliuraran en la seva 23a edició. La versió televisiva de "L'ofici de viure", dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, ha estat reconeguda amb el Premi Valors per la promoció d'eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

"L'ofici de viure" és l'espai de psicologia i espiritualitat pràctica de TV3 i Catalunya Ràdio. Un programa nascut fa deu anys a Catalunya Ràdio, un dels més escoltats de la ràdio en català a internet i que, aquesta tardor, ha fet el salt a TV3.

El programa busca maneres alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual. L'ansietat, l'estrès, la depressió... són alteracions de l'estat d'ànim cada vegada més familiars en el nostre entorn, que sovint van acompanyades d'un tractament farmacològic i representen la segona causa de les baixes laborals.

Cinc finalistes de TV3 a la 23a edició dels Premis Zapping

L'actriu Clara Segura pel seu paper a la sèrie "Nit i dia"; la presentadora del programa "Tarda oberta", Ruth Jiménez; i els programes "Al cotxe!", "Res és impossible" i "This is art" són els cinc finalistes de TV3 que opten a endur-se un premi Zapping en les seves categories respectives.

Clara Segura és finalista en la categoria d'actriu pel seu paper de la doctora forense Sara Grau a "Nit i dia" i competeix amb Aura Garrido ("El ministerio del tiempo") i Blanca Portillo ("Sé quién eres").

Dos programes de TV3, "Al cotxe!", presentat per Eloi Vila, i "Res és impossible", protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, són finalistes en l'apartat de Programa d'Entreteniment/Concurs, i competiran amb el concurs "Ahora caigo!".

Ruth Jiménez, la conductora de "Tarda oberta", és finalista en la categoria de presentador/a juntament amb Manel Fuentes ("Tu cara me suena" i "Tu cara no me suena todavía") i Roberto Leal ("España directo" i "Operación Triunfo 2017").

Pel que fa a l'apartat de Programes Culturals, Divulgatius i Documentals, apareix com a finalista a un premi Zapping el programa de TV3 "This is art" de Ramon Gener, que s'enfronta a "Aquí la Tierra" i "Hermano mayor".

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular i, a diferència d'altres reconeixements, premien la qualitat, i no l'audiència. Els socis de TAC i usuaris del web (taconline.net) són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

tv3.cat

Anar al contingut