Premi Serrat i Bonastre als Serveis Informatius de Catalunya Ràdio

Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, premiats pels Enginyers Industrials de Catalunya en un acte celebrat ahir a l'edifici de les Drassanes de Barcelona i presidit pel president Artur Mas

El Col·legi i l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (AEIC/COEIC) van celebrar ahir a la nit la seva diada a l'edifici de les Drassanes de Barcelona. Els periodistes Oriol Nolis i Màbel Martí van conduir l'acte, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el degà del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Guix, i el president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom.
 
En el marc d'aquesta celebració, la institució dels EIC va fer el tradicional lliurament de premis, un dels quals, el Serrat i Bonastre, que reconeix la tasca dels mitjans de comunicació, va recaure en els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio "per la seva professionalitat, rigor informatiu i per considerar els enginyers industrials una de les seves principals fonts informatives en els continguts tecnològics i tècnics". Francesc Cano, director dels informatius de Catalunya Ràdio, va recollir el guardó, que li va lliurar el president de l'AEIC, Jordi Renom.
 
Fotos Alexis Gullón
 
catradio.cat
Anar al contingut