Premi Ondas per l'"APM?"

L'"APM?", el programa d'humor de TV3 dirigit per Guillem Sans, ha estat guardonat amb el Premi Ondas al Millor programa de televisió no estatal. El jurat, reunit a Barcelona, ha donat a conèixer els premis aquesta tarda.

L'"APM?", amb més de deu temporades, és el programa d'entreteniment més veterà en antena de TV3. La primera emissió va ser el 14 de juliol del 2004, quan es va fer un programa especial per celebrar els 10 anys de l'"Alguna Pregunta Més?" que s'emetia a "El matí de Catalunya Ràdio" amb Antoni Bassas, que el 1997 va rebre un Premi Ondas de ràdio.

Actualment l'"Alguna pregunta més" emet els dimecres la seva onzena temporada, després d'aconseguir una quota mitjana d'audiència del 15,4% en la desena.

"Estem molt contents pel premi perquè arriba just quan fem 10 anys i és un reconeixement a tot l'equip, a TV3 i a tota l'audiència que ens ha fet costat durant aquesta dècada. És fantàstic que en els moments que ens toca viure, es premiï l'humor. El premi és un estímul per seguir fent el que sabem fer: fer riure, entretenir, ser crítics amb el poder i saber-nos riure de nosaltres mateixos" ha comentat Guillem Sans, director de l'"APM?" en saber del premi.

El perfil del programa reuneix a les xarxes socials 592.000 seguidors a Facebook i 206.000 a Twitter.

tv3.cat/apm  

@APMTV3