Premi Gourmet Català de l'Any per a "Collita pròpia"

El programa de TV3 "Collita pròpia" ha estat guardonat aquest dilluns amb el premi Gourmet Català de l'Any en un acte organitzat pel Clúster Catalonia Gourmet a El Born Centre Cultural en el marc de la I Nit del Gourmet Català

Francesc Mauri, presentador del programa juntament amb Lídia Heredia, va recollir el premi de mans del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat d'una part de membres de l'equip.

El Clúster Catalonia Gourmet va celebrar la I Nit del Gourmet Català, en què van assistir més de 500 persones. L'esdeveniment va tenir lloc a El Born Centre Cultural, que va ser un punt de trobada entre els principals productors i agents del sector, on els membres del Clúster van poder exposar els seus productes en un mercat ambientat al segle XVIII.

"Collita pròpia" vol posar en valor el nostre amplíssim patrimoni de productes locals i la feina de productors i artesans en l'elaboració dels aliments que es produeixen a Catalunya. Cadascun dels capítols de la sèrie serà un recorregut suculent pels productes alimentaris de proximitat, des dels seus orígens al camp o a la granja fins que arriba a les nostres taules.

El Clúster Gourmet de Catalunya és membre del programa Catalonia Clústers, de la Generalitat de Catalunya, dedicat a promoure la competitivitat i el creixement del sector mitjançant la creació de sinergies entre els diferents agents de la indústria alimentària gourmet.

tv3.cat/collita-propia
twitter.com/CollitaPropia

#CollitaPròpiaTV3

Anar al contingut