Premi Alimara Mass Media al programa "30 minuts", pel reportatge "Sense turisme"

El programa de TV3 "30 minuts" ha estat reconegut amb el Premi Alimara Mass Media per "Sense turisme", un reportatge de Lluís Jené amb la col·laboració de Montse Jaén. Carles Solà, director de "30 minuts" i Lluís Jené, autor del reportatge, han recollit el guardó en La Nit dels Alimara, acte de lliurament dels Premis Alimara CETT Barcelona que es va celebrar, ahir, a l'Hotel Alimara de Barcelona.

El Premi Alimara Mass Media, proposat pel jurat i lliurat per Eduard Torres Guals, president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, i Carme Cassà Bausa, directora de Màrqueting i Relacions Institucionals del CETT, ha estat per la producció "Sense turisme" del programa "30 minuts", de TV3, que analitza les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 al sector turístic i recull testimonis que animen a reflexionar al voltant dels reptes del turisme actual i la seva opció de reinventar-se per ser més sostenible en tot el territori català.

El diumenge 13 de setembre del 2020, el "30 minuts" començava temporada amb l'estrena de "Sense turisme", un reportatge de Lluís Jené amb la col·laboració de Montse Jaén, sobre com la crisi del coronavirus havia afectat directament el sector turístic, un dels motors més importants de l'economia catalana, que s'havia aturat d'un dia per l'altre. Els 19 milions de turistes estrangers que visitaven el país cada any no han vingut, i això havia fet trontollar el país.

En la seva 36a edició, i ja que no es va poder celebrar l'edició del 2020 per la Covid-19, els Premis Alimara, que es van atorgar ahir en un acte en format híbrid a l'Hotel Alimara Barcelona, han volgut reconèixer la dedicació, perseverança i esperit innovador d'aquelles persones, organitzacions o destinacions del sector que han contribuït a mantenir viva l'esperança d'una recuperació progressiva, però sòlida i sostenible.

Enguany, amb més de 100 candidatures rebudes, s'han lliurat 18 premis Alimara. S'han entregat 12 guardons a les categories a concurs, s'ha reconegut un mitjà amb el Premi Alimara Mass Media i, enguany, s'ha fet entrega de dos Premis Especials del CETT a dues entitats de referència.

Els Premis CETT Alimara Barcelona estan organitzats conjuntament pel CETT, campus internacional de formació i transferència del coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, i el Saló del Turisme B-Travel. Enguany que compleixen 36 anys es pot dir que els premis s'han convertit en un referent de l'escenari del turisme, tant nacional com internacional. Uns premis que maduren amb cada edició i que evolucionen al ritme que ho fa la societat.

tv3.cat/30minuts

facebook.com/30minuts

twitter.com/30minuts

Anar al contingut