Premi al Mitjà de Comunicació per a Carolina Rosich, i els serveis informatius de TV3, en els Premis GAC

Premi al Mitjà de Comunicació per a Carolina Rosich, i els serveis informatius de TV3, en la catorzena edició dels Premis GAC, que s'han celebrat avui en format híbrid a la llibreria Ona, organitzats per Galeries d'Art de Catalunya (GAC) i l'associació Art Barcelona, en un comitè presidit pel galerista Benito Padilla. Els Premis GAC són la cita més rellevant del món del galerisme a Catalunya i un dels esdeveniments de més prestigi de l'univers nacional de l'art.

Carolina Rosich, i els serveis informatius de TV3, reben el Premi al Mitjà de Comunicació en la 14a edició dels Premis GAC per la seva aposta decidida per informar sobre l'actualitat d'art i exposicions dins dels Telenotícies de TV3, contribuint així a difondre l'art entre un públic molt ampli. En la seva tasca com a redactora especialitzada en art i ben recentment com a subcap de cultura dels informatius, ha tingut especial cura per informar de manera rigorosa i sensible sobre les exposicions organitzades a les galeries d'art del país, fins i tot en un any tan difícil com el 2020, marcat per la pandèmia.

El jurat dels Premis GAC 2021 està integrat per l'artista Rafel G. Bianchi, la col·leccionista Roser Figueras, la comissària Helena Tatay, el crític d'art Josep Casamartina i la periodista i crítica Montse Frisach.

324.cat

tv3.cat/telenoticies

Anar al contingut