Toni Puntí, periodista cultural
Toni Puntí, periodista cultural

Premi a la divulgació dels llibres i les llibreries per a Toni Puntí, en el X Memorial Pere Rodeja

Toni Puntí, cap de la secció de Cultura de TV3, ha estat reconegut, en el X Memorial Pere Rodeja que s'entrega dins els Premis Llibreter 2021, amb el premi a la divulgació dels llibres i les llibreries. El lliurament es farà el dijous 8 de juliol al CaixaForum de la ciutat de Girona.

El premi a la divulgació dels llibres i les llibreries ha recaigut en el periodista Toni Puntí perquè, segons el jurat, "sempre hi és, perquè deu haver visitat totes les llibreries de Catalunya, perquè el seu periodisme abraça el país sencer i tota mena de llibreries, perquè en les seves diverses facetes professionals, ara com a cap de la secció de Cultura de TV3, ha acumulat un enorme historial d'estima, coneixement, suport i posada en valor de la cultura, la lectura i les llibreries, les quals ha posat al centre dels serveis informatius en què ha treballat i continua bregant per fer-les visibles".

Els premis del Memorial Pere Rodeja tenen l'objectiu d'estimular els llibreters en el seu paper d'agents culturals i de posar en valor l'ofici de llibreter a l'hora que vol distingir la tasca d'escriptors, periodistes i mitjans de comunicació que donen suport al sector de les llibreries. Va ser instituïts pel Gremi de Llibreters de Catalunya el 2012, a instàncies del Gremi de Llibreters de la demarcació de Girona. El llibreter Pere Rodeja i Ponsatí, que dona nom al premi, va regentar durant anys la Llibreria Geli de Girona.

324.cat

tv3.cat/telenoticies

Anar al contingut