"Preguntes freqüents", reconegut en la Nit de les Revistes i la Premsa en Català

"Preguntes freqüents" rebrà el Premi Societat en la pròxima edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el 27 de juny. El programa de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, presentat per Laura Rosel, se situa les nits dels dissabtes, en què és líder de la seva franja, per entretenir i debatre sobre els temes d'actualitat que es generen durant la setmana.

La Federació d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals ha fet públics els guanyadors de la pròxima edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el pròxim 27 de juny a l'Espai Endesa de Barcelona.

En l'apartat dels mitjans de comunicació, el programa "FAQS", de TV3, ha estat guardonat amb el Premi Societat per l'impacte que ha tingut en la societat un programa de televisió que ha contribuït a informar els telespectadors i, a més, ha obert a l'anàlisi social i política una franja horària fins ara reservada a les cadenes estatals, "amb un format fresc i original, en què totes les veus són representades".

També han estat guardonats la periodista Patrícia Plaja, que s'ha endut el Premi Comunicació; "El Setmanari de l'Alt Empordà", Premi a la Millor Publicació de Premsa Comarcal; la revista "El Món d'Ahir", guardonada amb el Premi a la Millor Revista; el digital esportiu eltravesser.cat, Premi a la Millor Publicació Digital, i el diari escocès "The National", guanyador del Premi Cultura.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut