Preguntes freqüents

"Preguntes freqüents" entrevista Jordi Sànchez a Lledoners

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig, en què es podrà sentir una entrevista a Jordi Sànchez des de Lledoners.

Els periodistes Xabier Lapitz, Natàlia Vila, Vicent Partal i Rodolfo Irago seran els tertulians d'aquest "Preguntes freqüents". Amb ells s'abordarà el bloqueig entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias per aconseguir la investidura, i també s'analitzarà la divisió entre JxCAT i ERC amb diversos protagonistes de l'espai sobiranista. A l'hora, els preguntarem si s'està començant a dibuixar un nou escenari en el món independentista.

A més de l'entrevista a Jordi Sànchez des de Lledoners, el "FAQS" també entrevistarà la cantant i activista Joan Baez. Donald Trump, la revolució feminista, el canvi climàtic i la qüestió catalana són alguns dels altres temes que s'abordaran amb Baez.

El programa mantindrà una conversa amb el rector de la parròquia de Santa Anna, Peio Sánchez, i amb la monja Maria Victòria Molins, impulsora de l'hospital de campanya ubicat en aquesta església barcelonina. Tots dos estan atenent nens, menors i joves desemparats.

El "FAQS" comptarà amb l'actuació musical de la cantant de rap valenciana Tesa.

Completaran el programa les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Maiol Roger, Quico Sallés i Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut