Dimarts, a les 19.00

Preestrena de la producció de TV3 "Toni Miró, amb els cinc sentits", en el marc d'un acte d'homenatge al dissenyador

Demà, a les 19.00, al Disseny Hub Barcelona, es preestrena el documental produït per TV3 "Toni Miró, amb els cinc sentits". El documental, que s'estrenarà el proper febrer al 33, es projectarà durant el transcurs d'un acte d'homenatge al dissenyador

L'Ajuntament de Barcelona homenatjarà el dissenyador Toni Miró, mort el 3 de febrer, en un acte que tindrà lloc demà al les 18.30 al Disseny Hub Barcelona. Serà en el transcurs d'aquest acte quan es preestrenarà el documental produït pel Departament de Culturals de TV3 "Toni Miró, amb els cinc sentits", un treball dirigit per Peté Soler i realitzat per Josep Mulet.

A partir d'imatges d'arxiu, el documental s'endinsa en la figura de Toni Miró, un pioner a canviar paràmetres de la moda masculina, i creador entre d'altres dels uniformes de la delegació espanyola als JJOO del 92. Entre els seus clients hi havia polítics com Pascual Maragall o actors com John Malkovich.

"Toni Miró, amb els cinc sentits" és un recorregut a través dels pensaments del dissenyador sobre la moda, la seva transcendència i la seva relació amb l'art i la política. I també és un tractat sobre l'elegància, el llenguatge del vestit o la diferència entre la manera de vestir de l'home i la dona. Tot plegat, amanit amb la seva manera de treballar, al taller, al backstage o a la passarel·la

A l'acte d'homenatge hi assistiran Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona; Peté Solé, directora del documental; familiars i amics del dissenyador, i diverses personalitats del sector de la moda i el disseny.

L'homenatge també comptarà amb una taula rodona, un vídeo recull de testimonis que van participar de la carrera professional de Toni Miró, i una mostra de vestits que el mateix dissenyador va cedir a Museu del Disseny de Barcelona.

L'estrena al 33 del documental està prevista per al febrer del 2023, coincidint amb el primer aniversari de la mort del dissenyador.

Anar al contingut