Dissabte, a les 21.55

Populismes i la segona setmana del judici, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig, amb el segon capítol de la docusèrie "Causa 20907" i amb les intervencions de Toni Comín, Joaquim Bosch, Jorge Verstrynge i Ferran Sáez i la música de Roger Mas.

"Preguntes freqüents" analitzarà la segona setmana del judici al Suprem des del punta de vista polític i judicial. D'una banda, Cristina Puig entrevistarà, en directe, l'exconseller de Salut Toni Comín perquè valori les intervencions dels seu antics companys de consell executiu. De l'altra, s'interpretaran les claus jurídiques, la tasca de Manuel Marchena, el paper de les acusacions i de les defenses amb el jutge Joaquim Bosch, exportaveu de l'associació Jutges per la Democràcia.

A més, s'emetrà el segon capítol de "Causa 20907", la docusèrie de FAQS sobre el judici del Tribunal Suprem als líders del procés. Maiol Roger farà la contracrònica setmanal del judici i Quico Sallés, la seva particular visió a partir del seguiment que en fa a Madrid.

En el programa d'aquest dissabte també s'entrevistarà el catedràtic de Filosofia Política Daniel Innerarity, a qui van temptejar com a relator entre govern central i la Generalitat. I s'abordarà, amb un cara a cara entre Jorge Verstrynge i Ferran Sáez, el paper dels populismes en les eleccions del 28A. Verstrynge té una extensa carrera política que l'ha portat del PP a l'òrbita de Podem i Sáez és doctor en Filosofia i acaba de publicar "Populisme, el llenguatge de l'adulació de masses".

Aquesta setmana, l'actuació musical va a càrrec de Roger Mas.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Rodolfo Irago, Jordi Barbeta, Sara González i Susana Quadrado. I, a més, les col·laboracions habituals de "Preguntes freqüents", aquesta setmana amb: "La setmana de Pilar Rahola" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquín Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut