Mariola Dinarès
Mariola Dinarès

"Popap" visita l'empresa Festo per conèixer els projectes de biomimètica que tenen en marxa

Aquest dimecres, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, es desplaça a l'Hospitalet, a la seu de Festo, una empresa experta en automatització de fàbriques i processos que acaba de rebre el Premi Mercè Sala

Mariola Dinarès entrevistarà Xavier Segura, president de Festo, per analitzar els motius pels quals han rebut aquest guardó i aprendre què és la biomimètica, a més de conèixer de primera mà les investigacions que tenen en marxa i els productes que han creat darrerament, com robots amb forma de cangur o d'altres animals. 

El Premi Mercè Sala l'atorga la Fundació Factor Humà dedicada a la millora de la gestió de les persones dins les organitzacions. El guardó a Festo destaca que aquesta companyia compta amb un perfil laboral d'alta especialització, disposa de polítiques flexibles en conciliació laboral i una baixa rotació laboral entre els seus empleats.

A més, han estat guardonats pel seu lideratge en tecnologia d'avantguarda, amb projectes com el braç biònic articulat BioniCobot, que fa ús de la intel·ligència artificial inspirada en la naturalesa.

El programa, presentat i dirigit per Mariola Dinarès, s'emet de dilluns a divendres, a les 13.05, per Catalunya Ràdio.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut