Mariola Dinarès dirigeix el programa "Popap"

"Popap" seguirà en directe, des del Parlament Europeu, el debat de la llei que ha de regular la Intel·ligència Artificial 

Aquest dilluns, 12 de juny, i dimarts, 13 de juny, a les 13.05, el "Popap", amb Mariola Dinarès, farà un ampli seguiment del debat sobre la primera llei al món que regularà l'abast de la Intel·ligència Artificial, que tindrà lloc al Parlament Europeu. 

El programa "Popap" es desplaça al Parlament Europeu per seguir el recorregut de la primera llei mundial que regularà la Intel·ligència Artificial, en directe, aquest dilluns 12 i dimarts, a Estrasburg. L'equip de Mariola Dinarès assistirà al ple que, entre altres qüestions, debatrà la primera llei mundial que vol regular l'abast d'aquesta tecnologia. La cambra europea haurà de fer explícit el seu posicionament sobre una llei que entraria en vigor el 2025.  
 
Mariola Dinarès entrevistarà a la secretària d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Carme Artigas, al director general de comunicació del Parlament Europeu, Jaume Duch, l'eurodiputat i advocat Ibán García del Blanco, la fundadora i presidenta de l'Observatori de l'impacte social i ètic de la Intel·ligència Artificial (OdiseIA) i membre de l'Observatori de la IA del Parlament Europeu, Idoia Salazar, entre altres.   
 
Anar al contingut