Mariola Dinarès
Mariola Dinarès

"Popap" es desplaça a una empresa líder en la fabricació de robots per veure com donen suport al personal sanitari en temps de pandèmia

El programa "Popap", amb Mariola Dinarès, es desplaçarà, demà dimecres, a la seu d'una empresa líder en la fabricació de robots per saber com poden ajudar el personal sanitari durant aquesta pandèmia

L'equip del "Popap" connectarà en directe amb la unitat mòbil desplaçada a la seu PAL Robòtics, amb la periodista Marta Cristià, per conèixer de primera mà com els robots que fabriquen donen suport al personal sanitari per atendre els pacients dels hospitals.

L'empresa catalana PAL Robòtics desenvolupa robots d'última generació i explicaran com funcionen els robots TIAGo Conveyor i TIAGo Delivery. Aquests robots no són nous, però ara s'han convertit en assistents del personal sanitari als hospitals. Per exemple, poden repartir safates de menjar o material sensible. Dues funcions que poden ajudar molt en aquest moment de pandèmia i que ja s'han provat a l'Hospital Clínic i l'Hospital de Badalona.

A més, el programa de Catalunya Ràdio que apropa el món digital als oients entrevistarà els responsables de l'empresa i del centre tecnològic Eurecat, que també ha format part d'aquest projecte. També es donaran a conèixer altres projectes d'aquest centre especialitzat en la transformació de tecnologies ja existents per adaptar-les a les necessitats d'aquest moment, a més d'altres línies noves de recerca relacionades amb la Covid-19.

El programa, presentat i dirigit per Mariola Dinarès, s'emet de dilluns a divendres a les 13.05 per Catalunya Ràdio.

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut