Dijous, a les 21.55

"Polònia": un programa que no "és motiu de cese"

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) rebran Josep Lluís Núñez (Carlos Latre) per conversar-hi una estona.

El govern català ha decidit sumar-se a la vaga de fam dels presos amb el "Gran Dejuni per la Llibertat". Això sí, no tenen gaire clar en què consisteix.

Les eleccions andaluses han comportat l'arribada de Vox a la primera línia política. Pablo Casado (David Marcé) i Albert Rivera (Ivan Labanda) intentaran bloquejar la possible coalició dels tres partits a ritme de Frozen.

L'advocat Jordi Pina (Fermí Fernàndez) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) entren a l'Oficina del Tribunal Constitucional per gestionar els recursos dels presos. La lentitud amb què els atendran els farà veure que la cosa va per llarg.

La Constitució espanyola celebra els 40 anys però sembla que no porta gaire bé la crisi dels 40.

Mentrestant, Franco (Manel Lucas) i Hitler (David Olivares) xerraran sobre la presència del feixisme a Espanya. El dictador espanyol agafarà la guitarra i cantarà el tema principal de la pel·lícula "Coco".

El Nadal és a tocar i en Manuel Valls (David Marcé) ja ha escrit la carta als Reis i ha demanat el regal que més il·lusió li fa: l'alcaldia de Barcelona.

Finalment, el programa pujarà al vaixell de l'oenagé Open Lols, dedicada a rescatar un nou col·lectiu necessitat d'auxili: els còmics espanyols.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut