"Polònia" i "Joc de cartes", la combinació guanyadora de la nit dels dijous. "Fora de carta" continua creixent

Una setmana més, "Polònia" i "Joc de cartes", juntament amb el "TN vespre", dominen l'audiència de les nits dels dijous i lideren el "prime time" amb comoditat. "Fora de carta", la tertúlia gastronòmica posterior a "Joc de cartes", continua creixent i consolidant-se com a alternativa en aquesta franja. TV3 situa quatre programes al capdavant del rànquing dels més vistos.

"Polònia" va ser el programa més vist del dia, amb una audiència de 485.000 espectadors i una quota del 17,5%. La sàtira política dels humoristes de "Polònia" continua sent l'opció preferida dels espectadors catalans la nit dels dijous, que ahir va dominar la franja i, en alguns moments, va superar la segona opció amb més de set punts de diferència.

A continuació, "Joc de cartes" també s'ha consolidat com a opció líder. El programa d'ahir, dedicat a la cuina de l'arròs, amb la visita a quatre restaurants del Delta de l'Ebre, va tenir una audiència de 415.000 espectadors i una quota del 16,4%.

El d'ahir, va ser el quart programa més vist del dia i va liderar la seva franja d'emissió.

"Fora de carta", la tertúlia posterior a "Joc de cartes", continua en ascens per tercera setmana consecutiva. Ahir va registrar una quota de l'11,7% i una audiència de 174.000 espectadors, i va ser la segona opció de la seva franja d'emissió.

El "TN vespre" continua liderant la seva franja i és el tercer programa més vist del dia. L'informatiu de la nit, ahir, va tenir una audiència de 420.000 espectadors i una quota del 18%. D'altra banda, el "TN migdia", amb 444.000 espectadors i una quota del 25,7%, va ser el segon programa més vist del dia.

Amb un 16,4%,TV3 va liderar la franja de "prime time" i va tancar la jornada amb una quota del 13,4%.

 

tv3.cat