Dijous, a les 22.05

"Polònia" estrena el documental "L'1-ocomia"

Demà, dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia", celebrarà els cinc anys de l'1 d'Octubre amb el documental "L'1-ocomia". Es descobrirà el grup que es va unir per revolucionar els carrers l'1 d'Octubre del 2017 i es desvelarà com van gestionar l'èxit i el fracàs. També el NO-DO reaccionarà a l'aniversari de l'1-O amb un informatiu en què es recordarà com va ser la consulta, segons el seu punt de vista.

Se sabrà l'última hora de la crisi de govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano) apareixerà al ring del debat de política general per enfrontar-se als seus socis: Albert Batet (Cesc Casanovas) i Laura Borràs (Agnès Busquets). Mentre Salvador Illa (Queco Novell) espera a la cantonada que els de Junts deixin d'atonyinar el president. I es veurà quines opcions reals té l'actual govern de seguir unit o de trencar-se definitivament.  

Mentrestant, Alba Vergés (Agnès Busquets) intentarà buscar algú que la substitueixi com a presidenta del Parlament, després del seu debut per la inhabilitació de Borràs. 

Després que l'extrema dreta de Giorgia Meloni (Agnès Busquets) hagi arribat al poder, Francisco Franco (Manel Lucas) presentarà "Els 40 princifatxes", amb els greatest hits d'extrema dreta del moment. I, tractant-se de política italiana, tampoc hi faltarà l'anàlisi d'Enric Juliana (Cesc Casanovas). 

Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Núñez Feijóo (Queco Novell) rebran la visita d'un comissari europeu per intentar desbloquejar la renovació del Consell General del Poder Judicial. Ho aconseguiran? 

Finalment, es descobrirà com ha anat el judici contra Eulàlia Reguant (Judit Martín) per no voler respondre les preguntes de Vox durant el judici del procés. 

Anar al contingut