Dijous, a les 22.25

"Polònia" especial Setmana Santa

Demà, dijous, a les 22.25, arriba l'espai de sàtira política "Polònia", amb una edició especial per fer pujar els ànims en una Setmana Santa sense moure's del sofà.

Bertín Osborne (Pep Plaza) no pensa quedar-se sense processó i ensenyarà com té intenció de fer la seva: la processó dels productes de Bertín.

Quin temps farà aquests dies? Tomàs Molina (David Olivares) oferirà la predicció meteorològica tot i que no se'n podrà gaudir.

Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas) se suma a les múltiples personalitats del món de la cultura que presenten contingut gratis per entretenir els ciutadans durant el confinament i presentarà la seva última pel·lícula.

El futur és molt incert, però, per sort, el programa comptarà amb Susanna Astral (Judit Martín), que tornarà a tirar les cartes per resoldre tots els dubtes sobre la Covid-19.

Tot i que no es pot sortir de casa, Artur Mas (David Marcé) rebrà una inesperada visita. Qui es deu haver saltat el confinament?

El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) ha hagut de reinventar-se i s'ha convertit en "rider". Ara porta esmorzars a casa; concretament, a la de Pedro Sánchez (Pep Plaza).

Mentrestant, des de casa, el rei Joan Carles (Toni Albà) mostrarà com s'entreté aquests dies muntant el seu propi safari domèstic.

I els amants de l'art també tindran una dosi cultural. Ramon Gener (Ivan Labanda) mostrarà l'art que es pot trobar en el dia a dia del confinament.

Finalment, Marie Kondo (Mireia Portas) oferirà uns consells pràctics per mantenir l'ordre i tenir la casa neta i ordenada.

 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut