Dijous, a les 22.05

"Polònia" es prepara per al Nadal

Demà, dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia" se sabrà com s'està vivint l'aprovació dels pressupostos de l'Estat. Carmen Calvo (Agnès Busquets) vol quedar amb Gabriel Rufián (Ricard Farré) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), però mirant de no perdre el suport d'Inés Arrimadas (Lara Díaz) de cara a futures votacions.

Després de tres anys, Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) s'acomiadarà dels seus pressupostos. Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Mariano Rajoy (Queco Novell) miraran de donar-li suport, recordant totes les coses bones que encara queden del PP.

Després que Kilian Jornet intentés el rècord de fer voltes en una pista d'atletisme, Jordi Basté (Pep Plaza), Antonio Baños (David Olivares) i Pilar Rahola (Judit Martín) intentaran batre el rècord de donar voltes al mateix tema. En aquest cas: la pandèmia.

Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) mirarà de persuadir les petites empreses catalanes per tributar a la màgica Comunitat de Madrid i pagar menys impostos a ritme d'"Over the rainbow".

S'acosten les festes de Nadal i hi ha por d'una tercera onada de coronavirus per culpa de les trobades familiars. Això ha provocat la creació d'una nova brigada policial d'investigació: els Patges d'Esquadra.

Laura Borràs (Agnès Busquets) ha guanyat les primàries i serà la candidata de Junts el 14F. El programa descobrirà com i amb qui ha celebrat la notícia.

A més, en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran un gran disgust en descobrir que el fill se'ls ha fet autònom.

I al sofà del programa, Miquel Iceta (Jordi Soriano) mirarà de justificar a Ernest Maragall (Queco Novell) el perquè de l'endarreriment de la reforma del delicte de sedició. Una reforma que el podria perjudicar a les pròximes eleccions autonòmiques.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut