Lídia Heredia
Lídia Heredia
divendres, a partir de les 8.30

Polèmica per un assaig amb beagles, a "Els matins"

Demà, divendres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigida i presentada per Lídia Heredia. Arran de la polèmica generada per un experiment científic amb gossos beagle, a l'entrevista del programa, s'analitzarà com es fan aquestes proves amb animals amb la professora de Fisiologia de la Facultat de Veterinària de la UAB Patri Vergara i el divulgador científic Dani Arbós.

Encara els efectes del Gloria

Es veurà com en diversos punts de Catalunya encara es mantenen els danys causats pel temporal Gloria, d'ara fa dos anys.

Càrtels pactant preus

Es coneixerà la demanda que han presentat un miler de ramaders contra empreses de la indústria làctia que van pactar el preu de la llet, amb entrevistes a un dels ramaders, Marc Xifra, i l'advocat que porta el cas, Albert Poch.

Darrere el joc del calamar

El programa parlarà de Corea del Sud, de la sèrie que ha batut rècords i del "30 minuts" d'aquest diumenge, amb el professor d'Economia de la UAB i professor convidat a les universitats de Seül i Cheongju Jordi Bacaria i el propietari d'un restaurant coreà a Barcelona i membre de l'Associació Coreana de Catalunya Chuen Wook Park-Lee.

La taula d'"Els matins"

S'acabarà la setmana amb el repàs de l'actualitat política passat pel prisma artístic de Toni Martínez, les propostes de lectures d'Anna Guitart i l'anàlisi dels principals titulars amb Lourdes Lancho, Saïd el Kadaoui i Oriol March.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut