El pilot Pol Aspargaró conversa amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
El pilot Pol Aspargaró conversa amb Eloi Vila, al programa "Al cotxe".
Dijous, a les 23.45

Pol Espargaró i Quico Sallés pugen "Al cotxe!" amb Eloi Vila

Aquest dijous, 14 de gener, a les 23.45, el pilot Pol Espargaró i el periodista Quico Sallés pujaran "Al cotxe!" per compartir una conversa en profunditat amb Eloi Vila.

Després del programa "Persona infiltrada", TV3 emetrà el capítol 102 d'"Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor de viatges i converses amb l'objectiu de sempre: que pugi al cotxe un personatge i en surti una persona. Aquesta setmana, els convidats són el corredor de motos Pol Espargaró i el periodista Quico Sallés.

 

Pol Espargaró: "El que m'ha portat on soc és l'actitud. Donar el cent per cent, lesionar-te i tornar-hi."

Eloi Vila recull Pol Espargaró a Andorra, on viu i s'entrena per al pròxim Mundial de MotoGP. El pilot està en un dels millors moments de la seva carrera, acaba de fitxar per Honda i competirà al costat de Marc Márquez, amb qui explica que té bona relació: "Estaré al costat del millor pilot del món, amb el probablement millor equip del món, amb la millor moto del món, una oportunitat que no podia deixar escapar."

Durant el trajecte, Espargaró homenatja els seus pares per l'esforç que van fer perquè ell i el seu germà Aleix poguessin arribar fins on són i també mostra gratitud a la seva dona, perquè diu que l'ha d'aguantar en els pitjors moments, que són les lesions. També explica com ha estat la seva recent paternitat i com ser pare li ha canviat la percepció del risc: "Els pilots convivim amb la por i no és dolent, perquè et fa respectar l'esport que fas."

 

Quico Sallés: "Vaig entrar a l'ofici de periodista de gran. Mentre estudiava feia de cambrer, estava al camió de les escombraries i treballava a l'escorxador de nit."

Com a periodista, Quico Sallés ha cobert els judicis més importants dels últims anys: el del procés, el de la cúpula dels Mossos i el dels atemptats del 17A a la Rambla de Barcelona. Per això viu entre Madrid i Sant Joan de Vilatorrada, on Eloi Vila el recull per portar-lo a la redacció del diari digital "El Món", on treballa. Quico Sallés, que primer va estudiar Dret, li explica la seva vida abans de ser periodista, quan feia de calderer i tota mena d'altres feines: "Vaig començar a fer de periodista a la SER Osona, era becari amb 30 i pico d'anys!".

Durant el trajecte, Sallés també parla de les dificultats de conciliar la vida professional i la familiar, que l'ha portat a endur-se els seus dos fills a cobrir esdeveniments de cap de setmana per poder estar amb ells. Justament pels fills, li preocupa el futur que deixi la pandèmia: "Em fa patir que aquí puguin haver-hi escletxes perquè hi hagi sàtrapes que se n'aprofitin."

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut