PLANTEM EL FUTUR: 10 dels 35 punts de plantada són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda

Dels 35 indrets on aquest diumenge, 30 de març, Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge plantaran 35.000 arbres n'hi ha deu que són accessibles per a les persones que tenen una mobilitat reduïda o que van amb cadira de rodes.
Plantem el futur

Plantem el futur

Els dos punts amb més bona accessibilitat són les Basses de Gallissà – Bellver de Cerdanya (Cerdanya) i el Torrent del Pantà de Garet – Lluçà (Osona). A més d'aquests dos punts, les persones amb problemes motrius podran participar de la plantada als: Aiguamolls de Molins de Rei (Baix Llobregat); La Mola del Valencià – Ulldecona (Montsià); Les Planes de Son – Valls d'Àneu (Pallars Sobirà); La Muntanya d'Alinyà (Alt Urgell); La Llacuna de l'Aufacada – Delta de l'Ebre (Montsià); Coll de Can Maçana – Montserrat (Anoia); Estany d'Ivars – Vila-Sana (Pla d'Urgell); i La Muntanyeta d'Olèrdola (Alt Penedès).
A mesura que s'acosta el dia de la plantada que organitzen Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge més creix l'interès dels oients per participar-hi. En aquests moments, ja s'han superat les 10.000 reserves i s'han exhaurit les places a tres indrets: Ivars d'Urgell, Gallecs i el Coll de Can Maçana. Diumenge, els participants podran enviar les seves fotos a l'adreça plantada@catradio.cat. Les instantànies que arribin es penjaran en una galeria d'imatges, a la web de Catalunya Ràdio (www.catradio.cat).
L'objectiu de l'acte és plantar 35.000 arbres en quatre hores, diumenge que ve, a 35 boscos de Catalunya per lluitar contra el canvi climàtic amb la col·laboració dels oients i de tothom qui vulgui contribuir a un repte inèdit de caràcter participatiu i de respecte al medi ambient. A més, es vol celebrar els 25 anys de Catalunya Ràdio i els 10 de la Fundació Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya.
Per participar a la plantada s'ha articulat un sistema de reserva totalment gratuït a través de Tel.Entrada de Caixa Catalunya (pàgina web www.telentrada.com i telèfon 902 10 12 12) i del web de Catalunya Ràdio www.catradio.cat. Hi ha un nombre màxim de deu reserves per titular. Un cop feta la reserva gratuïta, es podrà recollir el comprovant a qualsevol caixer automàtic de Caixa Catalunya o a qualsevol de les seves oficines.