L'equip del "Planta baixa"

"Planta baixa" rep el reconeixement de la Fundació Fundeficsa per la tasca informativa realitzada durant la pandèmia de la Covid-19

El programa "Planta baixa", de TV3, ha rebut el reconeixement de Fundeficsa, la Fundació per al Desenvolupament de la Formació i la Investigació en Ciències de la Salut, per la cobertura informativa que el programa ha fet durant l'època de pandèmia.

"Planta baixa", el magazín d'actualitat social i política produït per TV3 en col·laboració amb La Manchester, ha rebut el reconeixement atorgat per Fundeficsa (Fundació per al Desenvolupament de la Formació i la Investigació en Ciències de la Salut), institució que promou l'àmbit de les ciències de la salut, així com la cultura vinculada a la salut.

El programa, dirigit per Ricard Ustrell i Xavi Rossinyol i amb la subdirecció de Maiol Roger, ha rebut aquest reconeixement per la tasca informativa que l'espai i els seus professionals han fet durant tot el període de la pandèmia produïda per la Covid-19. Aquest reconeixement respon també a la gran feina d'acompanyament a la ciutadania que ha fet el programa, especialment en els primers mesos de confinament, convertint-se en un element important a favor de la salut mental de la població. El magazín es va convertir en una finestra a través de la qual els espectadors van seguir tenint contacte amb l'exterior i amb altres persones que, com elles, afrontaven una situació totalment nova.

Durant els mesos de confinament, el programa, que es va seguir emetent en directe, des del plató, sense interrupcions i ampliant la seva durada, es va consolidar en la seva franja. L'edició més vista d'aquell període va ser la del 16 de març del 2020, amb 580.000 espectadors i un 29,4% de quota, en la seva emissió en simultani per TV3 i el 3/24. La setmana amb més audiència digital va ser també la del 16 de març del 2020, coincidint amb l'inici de l'estat d'alarma, quan va superar els 114.000 usuaris únics i va tenir 269.000 reproduccions de vídeo. Aquella mateixa setmana, concretament el 18 de març, va aconseguir la seva emissió més vista en directe, que va ser seguida per 35.000 usuaris únics.

tv3.cat/plantabaixa
facebook.com/plantabaixa
instagram.com/plantabaixa   
twitter.com/plantabaixa

Anar al contingut