Bárbara Lennie és Petra, la jove que busca el seu pare.
Bárbara Lennie és Petra, la jove que busca el seu pare.

"Petra", amb la participació de TV3, s'estrena en la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Canes

Avui s'ha fet públic que "Petra", l'últim film del director barceloní Jaime Rosales, s'estrenarà en la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Canes. La pel·lícula, que compta amb la participació de TV3, és una tragèdia familiar protagonitzada per dos actors de renom: Bárbara Lennie i Alex Brendemühl.

"Petra" és una tragèdia familiar, dirigida per Jaime Rosales i protagonitzada per Bárbara Lennie (Petra), Alex Brendemühl, Joan Botey i Marisa Paredes, en què la jove heroïna que dona nom al film vol descobrir, just després de la mort de la seva mare, qui és el seu pare, un secret que sempre li ha estat amagat. El film s'estrenarà mundialment dins la Quinzena dels Realitzadors del 71è Festival de Canes, que tindrà lloc del 9 al 19 de maig, i arribarà als cinemes el 19 d'octubre.

En aquesta producció, Rosales treballa amb dos guionistes a la recerca de personatges profunds i passions extremes, en una trama plena de girs narratius i més d'una sorpresa. El film s'ha rodat a la ciutat de Madrid, la serra madrilenya i l'Empordà.

"Petra" és una producció de Fresdeval Films, anda Visión, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar i Snowglobe, amb participació de RTVE, Eurimages, TV3, Movistar+, l'ICAA i l'ICEC.

Nascuda el 1969, la Quinzena de Realitzadors és una secció paral·lela del Festival de Canes amb vocació de descobrir pel·lícules i cineastes que s'han quedat a les portes dels principals festivals internacionals. Es caracteritza per una naturalesa no competitiva, esperit lliure i perquè posa el focus en el públic no professional que assisteix al Festival. Després de Canes, la Quinzena dels Realitzadors arribarà a Marsella, París, Ginebra, Roma, Milà, Florència i Brussel·les.

Sinopsi

A Petra, una jove artista rebel, tota la vida li han ocultat qui és el seu pare. Quan la seva mare mor inicia una recerca que la condueix a Jaume, un artista plàstic, poderós i despietat, que maltracta a tothom que l'envolta. En aquest camí cap a la veritat també coneix Lucas, fill de Jaume i Marisa, un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare. A partir d'aquest moment, la història d'aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència, porta a tothom al límit.

Però el destí permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a l'esperança i la redempció.

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Jaime Rosales
Guió: Jaime Rosales, Michel Gaztambide i Clara Roquet
Intèrprets: Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey i Marisa Paredes
Fotografia: Hélène Louvart
Música: Kristiann Eidnes Andersen

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut