"Persona infiltrada", el concurs presentat per Marta Torné, reprèn les gravacions de la segona temporada

El programa, una producció de TV3 amb la col·laboració de Veranda, torna a rodar extremant les mesures de seguretat, amb un estricte protocol sanitari. El programa és una de les grans apostes de la cadena, després d'una primera temporada amb molt bons resultats, i seguirà coneixent famílies que no són el que semblen, en una divertida barreja d'intriga i humor que posarà en joc 5.000 euros, que es podrà endur un espectador

"Persona infiltrada" reprèn les gravacions de la seva segona temporada, amb Marta Torné al capdavant. El programa es rodarà seguint mesures de seguretat estrictes i un estricte protocol sanitari.

TV3 continua apostant per l'entreteniment amb la segona temporada de "Persona infiltrada", un concurs desenfadat, adreçat a un públic familiar, en què els espectadors també poden jugar a endevinar, des de casa, qui és la persona que s'ha infiltrat. En aquest concurs "reality", cada setmana una persona famosa ha de descobrir qui s'infiltra en una família. Per garantir la seguretat, tant de l'equip tècnic com dels convidats i concursants, la producció comptarà amb l'assessorament de Risk XXI, una empresa de riscos laborals que ha dissenyat els protocols de seguretat i que serà present al rodatge per assegurar que es compleixen de manera rigorosa tots els protocols establerts.

L'actriu i presentadora barcelonina, que es dedica a la televisió i el teatre, és una cara coneguda pels espectadors de TV3: ha aparegut en diversos programes i a la sèrie "39+1", la ficció basada en el llibre del mateix títol, de Sílvia Soler. La primera vegada que es va posar davant d'una càmera va ser a principis del 2000 i, des de llavors, no ha parat de treballar: en els últims anys, en sèries com "Velvet Collection" o "El internado" i en produccions internacionals de la BBC1 i de ox Live.

Ara, Marta Torné agafa el relleu d'Anna Simon a "Persona infiltrada" per demostrar que, de vegades, no tot és el que sembla. A cada capítol hi haurà una persona infiltrada en una família que s'haurà de fer passar per un membre més davant dels ulls d'un convidat sorpresa, una cara coneguda, que provarà de desemmascarar-la. La família i la persona famosa competiran per aconseguir els 5.000 euros en joc. Un espectador s'endurà el premi si el famós encerta qui és la persona infiltrada.

"Persona infiltrada" va tancar la primera temporada, de deu emissions, amb una audiència mitjana de 332.000 espectadors i una quota del 14,8%. El capítol més vist va ser el del 13 de juny, amb el periodista Jair Domínguez com a investigador, que va obtenir 387.000 espectadors i un 17,6% de quota. Per internet, durant el període d'emissió, va estar en el rànquing dels 15 programes més vistos a la carta; va obtenir una mitjana de gairebé 30.000 reproduccions per programa i ha arribat a més de 327.000 reproduccions en total.

tv3.cat/personainfiltrada

twitter.com/infiltradaTV3

instagram.com/infiltradaTV3

Anar al contingut