Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.30

Pere Aragonès, vicepresident del govern amb funcions de president, a "Els matins"

Demà divendres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. El vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès, respondrà les preguntes de Lídia Heredia sobre la gestió de les mesures anti-Covid i de les ajudes econòmiques als afectats.

El retorn de Trapero

S'analitzarà la restitució del major Josep Lluís Trapero al capdavant dels Mossos, amb la periodista especialitzada en informació policial Fàtima Llambrich.

Com serà l'endemà de la pandèmia?

Es parlarà de la postpandèmia amb l'assagista Ingrid Guardiola, la catedràtica d'Estudis de Gènere Marta Segarra i l'historiador José Enrique Ruiz-Domènec.

Uns i altres

Es podrà veure com aixequen la persiana centres d'estètica i sentir com entomen els restaurants la constatació que hauran de continuar tancats, només fent menjar per emportar.

El vell periodisme

Dos periodistes de dues generacions diferents, Agus Morales i Martín Caparrós, parlaran de com ha canviat l'ofici d'informar i de les cobertures de temes com la pandèmia o la immigració.

La taula d'"Els matins"

Es compartirà taula amb Oriol March i Carmen Juan, i s'obriran finestres per sentir què expliquen Toni Martínez i Anna Guitart.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut