Pepa Ferrer

Pepa Ferrer, nova corresponsal de la CCMA al País Valencià per a TV3

TV3 tindrà nova corresponsal al País Valencià. Serà Pepa Ferrer, que s'hi incorporarà al setembre i que cobreix la vacant que va deixar Empar Marco.

Pepa Ferrer, fins ara redactora d'"El matí de Catalunya Ràdio", serà la nova corresponsal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per a TV3 al País Valencià, en substitució d'Empar Marco, que va deixar la corresponsalia per fer-se càrrec de la Direcció General de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.  

Pepa Ferrer i Bolta (Pego, la Marina Alta, 1977) és llicenciada en Ciències Polítiques (UAB) i Comunicació Audiovisual (UOC). Els seus inicis professionals a Catalunya Ràdio van ser al programa "Si més no", dirigit per Rita Marzoa, del qual va ser sotsdirectora (2004-2006). Va ser guionista del "Cabaret elèctric" (2006-2009) d'iCat.fm, en què va rebre una Medalla d'Or del FAD pels continguts de disseny i arquitectura. Més tard, el 2010, va passar a la redacció dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, i des del 2013 fins a l'actualitat forma part de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit per Mònica Terribas, on, a més de guionista, també ha estat la veu de moltes unitats mòbils. Anteriorment a la seva arribada a Catalunya Ràdio, va ser coordinadora de la Institució Joan Fuster, que pertany a Acció Cultural del País Valencià (1999-2002). 

La nova corresponsal ha estat designada després de superar un procés de selecció intern de mobilitat geogràfica.

 

ccma.cat

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut