Paula Badosa

Paula Badosa juga a Cincinnati i a Esport3

Paula Badosa disputa aquesta setmana el tercer torneig de la gira nord-americana prèvia a la disputa de l'últim Grand Slam de l'any, l'Obert dels Estats Units. Després de fer semifinals a San José i caure en el primer partit a Toronto -la begurenca es va haver de retirar amb molèsties al bessó esquerre-, aquesta setmana la quarta tenista mundial juga el Torneig de Cincinnati, on l'any passat va arribar als quarts de final. Tots els seus partits es podran veure a Esport3.

La primera rival de Paula Badosa és l'australiana Ajla Tomljanovic, que ve de la fase prèvia. Serà la tercera vegada que s'enfrontaran. En les dues anteriors, totes dues el 2022, Badosa va sortir guanyadora. A Sydney, en el vuitens de final, 6/3 i 6/4. Badosa acabaria guanyant el torneig. La segona vegada que es van trobar va ser a l'Obert d'Austràlia. Resultat encara més còmode: 6/4 i 6/0. Caldrà veure, però, com arriba l'empordanesa al partit pels problemes físics que va evidenciar a Toronto. 

El partit es podrà seguir dijous 18 d'agost a les 2.30 (matinada de dimecres a dijous) per la web d'Esport3. El partit es reemetrà el mateix dijous dia 18 a les 12.30 pel canal Esport3. 

Els comentaris seran de Xavier Bonastre, i l'anàlisi tècnica, de l'extenista Laura Pous. 

 

Anar al contingut