Pau Donés, a "El divan" de Sílvia Cóppulo

Diumenge 11 de febrer, a les 23.35, el músic Pau Donés és el protagonista del programa "El divan", amb una entrevista que es podrà sentir també per Catalunya Ràdio dissabte 17 de febrer, a les 13.05.

Pau Donés (Montanui, Ribagorça, 1966), músic, vocalista, guitarrista i compositor del grup Jarabe de Palo, ha dedicat els últims mesos a promoure el triple disc recopilatori "En la vida conocí mujer igual a la Flaca", amb una gira internacional, i a lluitar contra el càncer que té des de fa un parell d'anys. Es considera un "músic de naixement" i, en aquesta entrevista íntima i personal, posa de manifest la simpatia, la vitalitat, la manca de sentit del ridícul, la serenitat i, sobretot, la lucidesa i la valentia que el caracteritzen. 

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat durant "El divan". El programa escolta la veu de persones conegudes, admirades i de reconegut prestigi, en una conversa en què Sílvia Cóppulo indaga en aspectes desconeguts per als espectadors i oients i que desperten un gran interès humà.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 23.35, i els dissabtes a Catalunya Ràdio, a les 13.05.

 

catradio/divan

facebook.com/eldivan

twitter.com/eldivan

 

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut