Divendres, a les 22.05

"Paraules d'antes", el tema musical del Top 1 de "Zona zàping"

Aquest divendres, a les 22.05, a TV3, "Zona zàping" comptarà amb la participació del grup Arribar i Ploure, format pel músic Àlex Pujols (Txarango) i l'actor Ricard Farré, que presenten al Top 1 un tema amb què reivindiquen la manera de parlar prenormativa, "Paraules d'antes".

La gala de la Pilota d'Or de futbol centrarà bona part del programa, destacant l'aconseguida per Alexia Putellas, capitana del Barça i primera catalana de guanyar-la. La setena Pilota d'Or de Messi també ha provocat múltiples reaccions, en aquest cas, moltes contràries al guardó de l'argentí. El club blaugrana també va resultar premiat en guanyar Pedri el premi Kopa al millor sub-21.

A més, un home ocell en un vol rasant per sobre d'un volcà nevat, un futbolista fingint una agressió del mateix àrbitre del partit, i una traductora per a sords que ho tradueix tot, fins i tot el desmai de qui està parlant.

Al "No te la fotis" també es podran veure les habituals patacades sobre rodes, ja sigui en bicicleta, patins o patinet, cistelles impossibles, gols espectaculars, balls accidentats i, fins i tot, una jove espectadora que es dedica a despertar Ramon Pellicer en ple "Telenotícies". 

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut