Paràlisi cerebral activa, a "Latituds"
Paràlisi cerebral activa, a "Latituds"

Paràlisi cerebral activa, a "Latituds"

Aquest dijous, 12 de març, "Latituds" dedicarà el sisè programa de la temporada a la paràlisi cerebral activa. L'emissió d'aquest espai, que promou la reflexió i el debat sobre els drets humans, la sostenibilitat i el desenvolupament social, començarà a les 23.05 al 33 i a internet.

Són un col·lectiu especialment vulnerable, però tenen capacitats que sovint no poden desenvolupar per manca d'una assistència adequada. Per això, les famílies de persones amb paràlisi cerebral, organitzades en entitats sense afany de lucre, han desenvolupat des dels anys 80 teràpies i serveis assistencials de qualitat, perquè arribin al límit de les seves capacitats. Ara veuen perillar aquest esforç. 

Durant el programa, "Latituds" donarà a conèixer una d'aquestes entitats, la Muntanyeta, a Tarragona, que és un referent pels seus mètodes innovadors.

Amb aquest espai dedicat a la paràlisi cerebral activa, una setmana més, "Latituds" centra l'atenció en les solucions dels problemes a partir de projectes concrets i dóna visibilitat a les persones que els impulsen sobre el terreny.

 

tv3.cat/latituds 

facebook.com/latituds

twitter.com/latituds

Anar al contingut