Dijous, a les 21.55

Pactes municipals i jugades mestres, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, en l'espai de sàtira política "Polònia", s'han de preparar crispetes perquè Gonzalo Boye (Ivan Labanda) presentarà la seva nova jugada mestra per aconseguir que Carles Puigdemont (Queco Novell) pugui ser eurodiputat.

Ada Colau (Agnès Busquets), Manuel Valls (David Marcé) i Jaume Collboni (Queco Novell) seran els tres protagonistes del programa "Persona infiltrada", presentat per l'Anna Simon (Mireia Portas). El concursant haurà d'esbrinar quin dels tres no és progressista. Ho aconseguirà?

A més, Manuel Valls (David Marcé) i Inés Arrimadas (Lara Díez) no es posen d'acord sobre qui dels dos ha trencat el pacte amb l'altre.

Mentrestant, a la Generalitat, el president Quim Torra (Ivan Labanda) mirarà de deixar enrere les polèmiques postelectorals i recuperar la unitat independentista.

En plenes negociacions per la investidura, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà explicar a Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) en què consisteix un govern de cooperació.

Emmanuel Macron (David Marcé) visitarà Albert Rivera (Ivan Labanda) per comprovar que no estigui pactant amb la ultradreta. Aconseguirà, el líder de Ciutadans, no ser descobert?

Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez) es lamentarà d'haver perdut l'alcaldia de Badalona cantant la seva pròpia versió de la cançó "The winner takes it all", del grup ABBA.

Helena Garcia Melero (Gemma Deusedas) presentarà la línia de telèfon de crispació ciutadana, per ajudar la població catalana a gestionar la frustració dels pactes municipals.

I es descobrirà les perversions d'un client que visita un sexshop a la recerca de vídeos sobre pactes municipals contra natura.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut