DIJOUS, A LES 22.05

Pactes impossibles i una investidura fallida, al "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política de TV3 "Polònia", la investidura fallida d'Alberto Nuñez-Feijóo.

Aquest dijous, 28 de setembre, Alberto Nuñez-Feijóo serà el gran protagonista de l'espai de sàtira política "Polònia", que s'emetrà per TV3 a les 22.05.  

En el programa d'aquesta setmana, la investidura del candidat del PP (Queco Novell) penjarà d'un fil. Trist per veure que no guanyarà, Feijóo es replantejarà la seva existència política al costat de la Barbie de Pedro Sánchez (Pep Plaza). 

A tot això, Carles Porta (Fermí Fernàndez) intentarà esbrinar si Feijóo és un cadàver polític i qui n'ha causat la mort. Mentrestant, Sánchez i Yolanda Díaz (Alba Florejachs) s'asseguraran que no hi ha trànsfugues al seu partit abans de la votació de divendres. 

Per altra banda, TV3 estarà d'estrena. Després de l'èxit del "Generació porno", s'estrena un nou documental sobre les noves maneres de relacionar-se entre polítics: "Generació pacte". Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Carles Puigdemont (Queco Novell) es veuran les cares amb Aznar (David Marcé), Lluís Companys (David Marcé) i Laura Borràs (Agnès Busquets) en una conversa incòmoda, però necessària, pel futur del Govern. 

A la Generalitat, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Turull (Xavi Espinosa) es preparan per l'aniversari de l'1 d'octubre però rebran la visita d'algú que no s'esperaven. 

A la CUP, Dolors Sabater (Agnès Busquets) i Carles Riera (Cesc Casanovas) faran un homenatge a Eulàlia Reguant i intentaran recordar qui és l'actual número u del partit. 

I, per últim, Francesc Mauri (Xavi Espinosa) farà un repàs del temps, amb la calor com a principal protagonista. Mauri farà referència a un anticicló de calor que afectarà les castanyeres i avança que se n'apropa un altre des de la meseta. 

Anar al contingut