DISSABTE, A LES 14.30

"Oxitocina" conversa amb Mònica Terribas

Aquest estiu el programa de +CatRàdio "Oxitocina" es pot escoltar els caps de setmana a Catalunya Ràdio. Demà, a les 14.30, Montse Barcon i Mireia Izard conversaran amb Mònica Terribas.

"Oxitocina" busca setmanalment eines per a les famílies d'avui dia per fer la vida dels pares una mica més fàcil, i aquesta setmana s'endinsa en la faceta més íntima de la periodista Mònica Terribas. Com fa de mare i com compagina "El matí de Catalunya Ràdio" amb la vida familiar?

Després de l'entrevista, "Oxitocina" parlarà del moment d'arribar a casa per primera vegada un cop s'ha tingut el nadó. Tot seguit, cinc consells bàsics de l'assessora de criança Cris Moe, del blog "Mareta Meva!". Més tard, entrevista amb Berta Rubio, impulsora del projecte "Va de papus", inclòs dins de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar. I, per acabar, proposaran un parell de llocs per escapar-s'hi.

"Oxitocina", un dels programes amb més bona acollida del dial digital, és a la graella d'estiu de Catalunya Ràdio els dissabtes i diumenges, de 14.30 a 15.00. Montse Barcon i Mireia Izard expliquen moltes de les coses que ningú va dir a mares i pares abans de sortir de l'hospital convertits en mares i pares.

 

catradio.cat/oxitocina
facebook.com/oxitocina

Anar al contingut