Òscar Fernández.
Òscar Fernández.

Òscar Fernández presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir de l'1 de juliol

El periodista Carlos Baraibar el substituirà al capdavant de l'informatiu "Catalunya migdia".

El periodista Òscar Fernández es posarà al capdavant de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio" a partir de dilluns, 1 de juliol, en substitució de la directora i presentadora el programa, Mònica Terribas, que s'absenta temporalment de l'antena per problemes familiars.

Fernández és editor del programa "Catalunya migdia", l'informatiu líder de la ràdio en català, que presenta amb Empar Moliner des de fa tres temporades, comptant amb les redaccions dels Serveis Informatius i d'Esports de Catalunya Ràdio.

De la seva banda, el periodista Carlos Baraibar, subeditor del "Catalunya migdia", substituirà Òscar Fernández al capdavant de l'informatiu de referència de Catalunya Ràdio.

 

Albert Segura, presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a l'estiu

Tal com va anunciar Catalunya Ràdio el 7 de juliol passat, el periodista Albert Segura serà l'encarregat de dirigir "El matí de Catalunya Ràdio" durant la temporada d'estiu, des de les 7.00 fins a les 13.00. Segura és el presentador del programa "Solidaris", de Catalunya Ràdio, i ja presenta "El matí de Catalunya Ràdio" els dies festius intersetmanals.

 

Dilluns, 1 de juliol, la profilaxi preexposició, nova eina preventiva del VIH

El dilluns 1 de juliol, "El matí de Catalunya Ràdio, amb Òscar Fernández, farà tertúlia amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

A les 10.35, el programa abordarà el tema del procés d'implantació a l'estat de la PrEP (Profilaxi preexposició), la nova eina preventiva del VIH, amb Ferran Pujol, activista, director de l'ONG Projecte dels NOMS i de BCN PrEP·Point, primer centre comunitari europeu especialitzat en la pastilla preventiva del VIH, i Beatriz Mothe, metge i investigadora de la Fundació Lluita contra la Sida i d'IrsiCaixa.

A partir de les 11.05, "Lecturàlia" amb Màrius Serra. L'espai inclourà la secció "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista al periodista i escriptor Andreu Claret, flamant guanyador el Premi Néstor Luján de novel·la amb "El cònsol de Barcelona" (Columna).

A les 11.45, entrevista als actors Pere Arquillué i Marc Rodriguez, de l'obra "Jerusalem", un muntatge transgressor dirigit per Julio Manrique que s'estrenarà el dilluns 1 de juliol a l'amfiteatre del Teatre Grec de Barcelona.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut