Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Òscar Fernández i Empar Moliner, concursants de "L'apocalipsi d''El matí de Catalunya Ràdio'"

Dijous, 10 d'octubre, a partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants Òscar Fernández i Empar Moliner, editor i analista de l'informatiu "Catalunya migdia", de Catalunya Ràdio.

 

La tertúlia

A les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia amb Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Xavier Vendrell, empresari; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Gabriela Serra, activista; José Manuel García-Margallo, exministre, i Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat.

A les 10.05, "Us fem cas", amb Montse Barcon, que es desplaça a la Casa Vicens de Barcelona, la primera obra mestra de Gaudí, per fer una visita a un perfumista.

 

Entrevista a la periodista Mayka Navarro

A les 10.15, entrevista a la periodista Mayka Navarro, que presenta la seva primera novel·la, "Desmontando el crimen perfecto" (Alrevés, 2019).

A les 10.35, "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo, parlarà de medicina i gènere.

 

Entrevistes a Jordi Prat i Coll, director de "La Rambla de les Flors", i a Matias Loizaga, productor de "Messi 10"

A les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz, que també entrevistaran Jordi Prat i Coll, director de l'obra "La Rambla de les Floristes", de Josep Maria de Sagarra, que s'estrena demà al TNC, i a Matias Loizaga, productor executiu de l'espectacle "Messi10 by Cirque du Soleil", que s'estrena demà al Parc del Fòrum de Barcelona. Aquesta última entrevista serà telefònica.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut