Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dilluns al matí

Oriol Mitjà, metge investigador en malalties infeccioses, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas entrevistarà Oriol Mitjà, metge investigador en Malalties Infeccioses i Salut Global de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. Serà després de continuar el seguiment sobre l'evolució de la pandèmia, com cada dia a primera hora del matí, amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.50, el programa obrirà una taula amb representants dels col·lectius d'infermeres, de farmacèutics i de residències de gent gran. I, a partir de les 10.05, parlarà amb Harriette Domínguez, treballadora de la llar i cuidadora de gent gran; Moisès Góngora, treballador familiar; Montserrat, familiar de persona dependent, i Rocío Echevarria, treballadora de la llar.

Pels volts de les 10.30, roda diària amb els corresponsals del programa per saber les afectacions del coronavirus a Catalunya i trucada a Gerard Guiu, periodista confinat a Nova York.

A les 11.10, la secció "Lecturàlia" en línia, amb Màrius Serra, seguida de l'espai d'Enric Gomà, "Els arbres no s'ho mereixen".

A continuació, com cada dia, el programa connectarà amb la roda de premsa de Fernando Simón, director del Centre d'Emergències i Alertes Sanitàries del Ministeri de Sanitat. I el tram final es dedicarà a la secció "Músiques confinades".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut