Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Oriol Mitjà, Lech Walesa, Juan José Millás i Sopa de Cabra, a "Preguntes freqüents"

Demà dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb l'epidemiòleg Oriol Mitjà; l'expresident polonès i Premi Nobel de la Pau Lech Walesa i l'escriptor Juan José Millás. A més, l'actuació musical de Sopa de Cabra, que interpretarà la cançó "Podré tornar enrere".

La variant òmicron de la covid ja és a Europa mentre les interaccions socials creixeran amb el pont i les festes. A "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, s'entrevistarà l'epidemiòleg Oriol Mitjà per saber què ens espera en les pròximes setmanes. Se li demanarà com viu la pandèmia des de Papua Nova Guinea, on s'ha instal·lat per combatre el pian.

Més de 30 anys després de fer caure el comunisme a Polònia, què se n'ha fet de Lech Walesa? S'entrevistarà l'expresident polonès i Premi Nobel de la Pau, amb qui es parlarà de les relacions entre el seu país i la UE i de les tensions amb Bielorússia.

En el programa es conversarà amb l'escriptor Juan José Millás sobre els efectes de la pandèmia, sobre el futur del govern de coalició d'Espanya i sobre el cas català.

A més, el "FAQS" comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor.

Seran a plató els periodistes Susana Quadrado, Sara González, Jordi Panyella i Sique Rodríguez.

I es comptarà amb l'actuació musical de Sopa de Cabra, que interpretarà la cançó "Podré tornar enrere".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut