"Operació Cultura", en directe des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
"Operació Cultura", en directe des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona
Diumenge, a les 18.00

"Operació Cultura" inèdita a TV3, en directe des de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona

El Jair i en Peyu, a la seva especial manera, estan preparant una operació cultural mai vista que, diumenge, a partir de les 18.00, capgirarà TV3. Passaran coses imprevistes amb la música en directe com a protagonista i serà el colofó final de la quinzena de la cultura que es va posar en marxa el 19 d'abril, sota el lema #ImpulsemCultura.

La música en directe serà el centre d'una acció cultural inèdita que sacsejarà les ciutats de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, amb 15 músics que seran protagonistes d'un moviment "rodat" mai vist fins ara. 

The Tyets, DJ Hitch i DJ Blanca Ross, a Barcelona; Porto Bello, Sabor de Gràcia, Gertrudis i Miki Núñez, a Tarragona; The Sey Sisters, Festucs, Joana Serrat i Sidonie, a Girona, i Maruja Limón, Koers, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i La Pegatina, a Lleida, seran els artistes que faran moure el diumenge al seu ritme. TV3, iCat i, per streaming a les xarxes (Youtube HD) seran testimonis de tot el que passi a les quatre ciutats.

iCat, l'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio, emetrà diumenge en directe els 15 concerts que es faran des de les quatre capitals catalanes. A partir de les 18.00, connectarà amb diferents espais amb la transmissió del periodista musical de l'emissora Franc Lluís Giró. 

I el Jair i en Peyu? Doncs poca cosa es pot dir. Porten dies fent coses, coses seves, estranyes, qui sap amb quines intencions... Però si diumenge hi ha cap imprevist, ben segur que serà culpa seva.

L'espectacle, en directe, com mai l'has vist, per TV3.

#OperacióCulturaTV3

#ImpulsemCultura

tv3.cat/impulsemcultura

Anar al contingut