Francesc Garriga i Laia Tudel
Francesc Garriga i Laia Tudel
Dilluns, a les 23.00

"Onze", el nou programa de les nits, a Esport3

Les nits d'Esport3 tornaran a concentrar tota la informació, les millors opinions i l'entreteniment necessari per acabar el dia al voltant de l'actualitat esportiva. El dilluns 14 de setembre el canal estrenarà "Onze", el nou programa diari, que s'emetrà de dilluns a divendres a les 23.00

Amb la direcció i presentació de Francesc Garriga, i amb Laia Tudel al seu costat, el programa combinarà tot allò que ja caracteritzava "El club de la mitjanit" i potenciarà el vessant d'espectacle televisiu en una temporada que es preveu molt intensa.

Alguns dels col·laboradors ja són clàssics de les nits d'Esport3, com Ricard Torquemada, Josep Maria Minguella, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Carles Fité, Lluís Canut, Marta Carreras, Jordi Grau i Carles Fité. També es mantindran espais que són referència informativa com el "Gossip" de Xavi Campos o la divertida "Assemblea de Compromissaris" de Gerard Jubany. I no hi faltaran els millors analistes per posar la lupa en el nou Barça de Koeman: Gerard Autet i Àlex Delmàs.

I el programa sumarà noves veus, com les de Dani Senabre, Joel Díaz, Marcelo Bechler, Anaïs Martí, Joan Poquí i Marçal Lorente. A més, Maiol Roger aportarà la seva visió crítica i mordaç als esdeveniments setmanals.

Un xou cada nit per acabar informat, saber cap on va l'actualitat i mantenir sempre un somriure.

esport3.cat

Anar al contingut