Dijous, a les 22.05

"One day more", a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, a l'espai de sàtira política "Polònia", després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat l'ajornament de les eleccions, es descobrirà les reaccions dels candidats a ritme de "One day more", del musical "Els miserables".

Pedro Sánchez (Pep Plaza) també serà el protagonista d'un altre musical, concretament d'"A mí me vale", de Miki Núñez, per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia.

Roger Torrent (David Marcé) i Miquel Iceta (Jordi Soriano) donaran la seva opinió sobre la decisió del TSJC.

Pablo Casado (David Marcé) i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) visitaran Catalunya per presentar els candidats que han tornat la il·lusió i l'orgull al PP de Catalunya. I no, no són Lorena Roldán (Judit Martín) i Alejandro Fernández (Toni Albà).

Mentrestant, a "Planta baixa", Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) s'estrena al programa per informar sobre la investidura de Joe Biden (David Marcé).

Carlos Carrizosa entrarà en un confessionari per redimir-se dels seus pecats. I Carles Porta (Fermí Fernández) posarà llum a la foscor sobre els misteris de La Zarzuela i els crims del rei emèrit.

L'OMS adverteix d'un efecte secundari de les vacunes que ningú s'esperava i que es podrà descobrir en primícia a "Polònia".

Els atletes d'arreu del món continuen preparant-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i enguany s'hi trobarà una nova modalitat esportiva: el llançament d'indults amb jutges d'elit.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut