Dijous, a les 22.05

Òmicron, gols i Beatles a "Polònia

Demà, dijous, a les 22.05, a TV3, a l'espai de sàtira política "Polònia", Pedro Sánchez (Pep Plaza) continua marcant gols a Gabriel Rufián (Noé Blancafort). L'últim, amb l'incompliment del 6% del català en plataformes. N'ha marcat tants que, fins i tot, li han donat la Pilota d'Or.

El coronavirus, com si fos Steve Jobs, presentarà la seva última novetat: la variant òmicron. Un nou concepte de coronavirus amb més cobertura mundial.

Aquest divendres Catalunya reimplantarà el passaport covid per entrar a bars i restaurants. Es descobrirà com ho porta el cambrer preferit del programa: el cambrer del croissant (Marc Rodríguez), que amb tantes restriccions ja no té temps per repartir croissants i fer metàfores amb els polítics.

"Polònia" segueix l'estela del documental dels Beatles "Get Back" i descobrirà en primícia que el govern de Catalunya també va enregistrar el procés de creació dels pressupostos de la Generalitat. 60 hores de material inèdit que surten ara a la llum. Amb Jaume Giró (Queco Novell), Elsa Artadi (Agnès Busquets), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) en el paper de Beatles i Jéssica Albiach (Lara Díaz) com a Yoko Ono.

Mentrestant, Jordi Puigneró (David Agnès) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) no tenen clar si Junts forma part del govern. Davant el dubte, trucaran a altres membres del partit per mirar de trobar la resposta.

Pablo Casado (David Marcé) visita Barcelona per demostrar la discriminació que pateixen els metges que venen de fora de Catalunya per no parlar català. Però una apendicitis aguda farà que hagi de ser atès pel sistema sanitari català.

Carles Puigdemont (Queco Novell) i Gonzalo Boye (Jordi Soriano) seguiran col·leccionant ridículs de la justícia espanyola i Bertín Osborne (Pep Plaza) demanarà ajuda a Tomàs Molina (David Olivares) per mirar de saber on és Luxemburg, ara que hi ha fixat la seva residència.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut