Núria Gago es retroba amb Alfonso Bassave, a "Cites"

Dilluns, a partir de les 22.40, arriba un nou capítol de la segona temporada de "Cites", la sèrie de TV3 basada en el format original d'Entertainment One Television International Ltd. i produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax)

Avui, l'Olga (Núria Gago) té una presentació d'un projecte fotogràfic per una cadena d'hotels, però quan arriba a la reunió es troba una sorpresa: el propietari de l'empresa és el Guillermo (Alfonso Bassave), l'home amb qui van fer el trio. La Sara (Alba Ribas) i el Marcel (Marcel Borràs) s'han seguit veient des que es van conèixer. Però avui, per primera vegada, decidiran trencar una de les normes dels follamics: no conèixer els amics de l'altre.

I després, recupera el quart capítol de la primera temporada

Després de xatejar durant dos mesos, avui, el Pinyó (Jordi Sánchez) ha decidit sorprendre l'Aurora (Txell Aixendri) anant-la a buscar a la feina i tenir, així, una cita improvisada per poder-se conèixer en persona. Mentrestant, el Ricardo (Eduardo Noriega) i la Mia (Aida Folch) tenen la primera cita, tot i que quan es vegin descobriran que ja es coneixien d'una època que ara tots dos voldrien oblidar. Avui s'hauran d'encarar amb els records del seu passat.

tv3.cat/cites
facebook.com/citestv3
twitter.com/CitesTV3

#CitesBCN

Anar al contingut