Dimecres, a les 22.45

Noves desavinences i una sorpresa al quart capítol de "Lloguer a primera vista"

Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el quart capítol de "Lloguer a primera vista", el programa que presenta Anna Simon, en què conviuen durant una setmana una persona gran i una de jove

Al quart capítol, arribaran noves desavinences entre l'Anabel i la Clara, però l'Anabel ho voldrà compensar amb una sorpresa. Ho aconseguirà? Potser d'això dependrà la decisió final de continuar amb la convivència o no.

Per altra banda, el Dani i el Josep Maria, que semblaven ben diferents, comencen a obrir-se i a compartir records. Immediatament després arribarà Anna Simon i hauran de prendre la decisió de continuar o no amb la convivència.

El programa

"Lloguer a primera vista", el nou reality de TV3, presentat per Anna Simon, és un programa que possibilita la convivència, durant una setmana, entre una persona gran i una de jove que no es coneixen de res.

Joves que encara viuen amb els pares o que tenen dificultats per independitzar-se conviuran a casa d'una persona o persones grans. Es faran companyia, en una mena d'experiment sociològic: dues generacions molt allunyades compartiran pis, temps, activitats i emocions.

El programa proposa una solució a dos problemes que coexisteixen en la societat actual: gent gran sola que vol deixar d'estar-ho i gent jove amb dificultats per aconseguir autonomia.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut