Nova proposta de "L'ofici de viure" durant el confinament

A partir de demà, 31 de març, "L'ofici de viure" comença, a les pàgines de Facebook de TV3 i Catalunya Ràdio, un Facebook Live setmanal. Cada dimarts, de 16.00 a 17.00, el programa, dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez, oferirà eines psicològiques i emocionals que poden ser útils durant el confinament i la situació d'emergència.

La proposta que "L'ofici de viure" engega demà, 31 de març, té l'objectiu de contribuir a alleujar l'ansietat, l'estrès i la por que moltes persones experimenten durant aquesta situació excepcional. Amb aquesta finalitat, Gaspar Hernàndez conversarà cada setmana sobre l'actitud davant el coronavirus amb psicòlegs i col·laboradors habituals del programa.
El programa farà un Facebook Live setmanal, cada dimarts, de 16.00 a 17.00, a les pàgines de Facebook de TV3 i Catalunya Ràdio, on els especialistes respondran en directe els dubtes dels oients i teleespectadors.
El primer Facebook Live, que es durà a terme demà, el protagonitzaran la psicòloga Assumpció Salat i el psicòleg Tomàs Navarro, que, a banda de facilitar eines psicològiques útils durant el confinament, també respondran als dubtes dels oients i teleespectadors sobre el tema del capítol de "L'ofici de viure" emès diumenge passat, dedicat a les "Persones tòxiques".


tv3.cat/ofici
facebook.com/tv3
facebook.com/catradio

Anar al contingut