Nova programació divulgativa i en anglès al canal Super3

A partir de dimarts que ve, 14 d'abril, el canal Super3 transforma la seva programació per oferir en la seva franja de matí, de dilluns a divendres, continguts divulgatius i en anglès, com "Wow! English Method" o les versions en anglès de les sèries "Comptem amb la Paula", "La caleta de la Lily" i "BabyRiki", que és estrena. El cap de setmana, la proposta divulgativa es completarà amb la producció "Dins el cos humà".

El canal Super3 ampliarà els seus continguts divulgatius a partir de dimarts que ve, 14 d'abril, amb una atenció especial a l'aprenentatge de la llengua anglesa. S'estrenarà l'espai divulgatiu per aprendre anglès "Wow! English Method", que ensenyarà anglès als nens i nenes d'una manera natural i eficaç. L'anglès també serà el protagonista de les sèries "Comptem amb la Paula", "La caleta de la Lily" i de la nova proposta "BabyRiki", que s'oferiran en llengua anglesa. De dilluns a divendres, aquesta oferta la completaran els espais de producció pròpia "InfoK", "Dinàmiks" i "Veterinaris". I el cap de setmana, la producció de la BBC "Dins el cos humà" descobrirà tots els secrets de l'organisme humà. 

"Wow! English Method" (de dilluns a divendres, a les 9.25 i a les 10.05)

Aquest espai ensenya anglès als nens i nenes a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie, que segueixen una metodologia eficaç basada en la memòria emocional i en l'aprenentatge natural. Les històries i les cançons de "Wow! English Method" aconsegueixen que els nens i nenes escoltin, reaccionin, aprenguin i parlin anglès mentre es diverteixen.

"Counting with Paula", "Comptem amb la Paula" (de dilluns a divendres, a les 9.35)

La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics: en Billy, un lleonet de peluix una mica tímid; la Guixet, una pissarra pocatraça però molt pràctica per dibuixar-hi i escriure-hi; en Tim, un nen amb molta curiositat i una mica trapella, i la Calcu, una calculadora simpàtica i amb molts recursos. Tots plegats viatjaran a tota mena de mons màgics: l'Illa del tresor, el parc, la fàbrica de joguines, la granja, el desert, el món submarí...  I arreu on vagin, resoldran tota mena de misteris, alhora que aprendran els números.

"Lily's Driftwood Bay", "La caleta de la Lily" (de dilluns a divendres, a les 9.55)

La Caleta del Tronc és una illa molt especial que existeix només en la imaginació de la Lily, capaç de crear un món d'aventures i amistat a partir de petits tresors que troba a la vora del mar. La Lily té cinc anys i viu amb el seu pare a la platja, en una cabana. Al davant hi ha la Caleta del Tronc, l'illa que la Lily veu des de la seva finestra i on els personatges que ha creat amb la seva imaginació cobren vida. En cada episodi, el mar escup un nou tresor que desferma la imaginació de la Lily, i ella i l'espavilat gavià Gavi, el seu millor amic, s'embarquen posant rumb cap a una nova aventura a la Caleta del Tronc.

"BabyRiki" (de dilluns a divendres, a les 10.00)

Aquesta producció russa és una seqüela adreçada al públic preescolar de la sèrie "Kikoriki". Aquesta sèrie d'estrena ensenyarà conceptes bàsics en anglès per ajudar els més petits a aprendre i créixer. Els personatges de "BabyRiki" són joguines que cobren vida al dormitori dels nens i que exploren i descobreixen el seu món. Fan amics i aprenen coses noves. Les històries són senzilles i estan relacionades amb objectes i temes familiars, com el menjar, les activitats, jugar, dormir o altres rutines diàries.

"Dins el cos humà" (dissabtes i diumenges,15.35)

Aquesta sèrie explora les meravelles de l'organisme humà. Fent servir uns gràfics espectaculars, basats en imatges reals, i els últims descobriments científics, proposa un viatge fantàstic a través del funcionament del nostre univers interior. Les imatges recorren l'organisme humà i mostren, per exemple, petits flocs de pèls que apareixen imponents com boscos i cambres ocultes del cor que s'eleven com catedrals enormes. Des del moment de la nostra creació fins a la nostra última alenada, la sèrie revela la capacitat gairebé infinita de l'organisme humà d'adaptar-se a gairebé qualsevol entorn del planeta.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut