Nous capítols de "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", al canal Super3

A partir del dilluns 21 d'octubre, el canal Super3 estrena nous capítols de "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir". Aquesta sèrie és una producció francesa i els episodis nous s'emetran, de dilluns a divendres, a les 20.15.

El canal Super3 estrena nous capítols de "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", la sèrie d'animació sobre les aventures de la Marinette i l'Adrien, que té com a escenari la ciutat de París.

A partir del 21 d'octubre, els súpers podran veure els capítols de la tercera temporada de la sèrie de dilluns a divendres, a les 20.15, seguits d'un capítol de temporades anteriors. A més d'aquesta franja horària, la sèrie "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir" també s'emet al canal Super3 de dilluns a divendres, a les 13.05; els dissabtes, a les 11.25 i a les 15.30, i els diumenges, a les 11.20.

Sinopsi

La Marinette és una adolescent molt normal que està enamorada de l'Adrien, un company de classe. Però sense que ells dos ho sàpiguen l'un de l'altre, tots dos es converteixen en superherois quan hi ha problemes a París, normalment provocats per l'odi del supermalvat Esfinx. Aleshores, la Marinette es converteix en Ladybug i l'Adrien en el Gat Negre, dos herois capaços de fer tornar la normalitat a la ciutat.

 

Sinopsi dels primers cinc capítols nous

"Caméléon" (21 d'octubre, a les 20.15)

Amb la tornada de la Lila a l'institut, es revolucionen els llocs que ocupen els alumnes a l'aula i, al final, la Marinette acaba seient tota sola al fons de tot. Al mateix temps, la Marinette vol deixar en evidència les mentides de la Lila, però l'Esfinx aprofita aquests sentiments de ràbia i rivalitat per intentar sembrar el caos.

"Animaestro" (22 d'octubre, a les 20.15)

Avui hi ha la presentació de la pel·lícula de dibuixos animats inspirada en Ladybug i el Gat Noir, i la Marinette és l'encarregada de servir el càtering que ha preparat el seu pare. Hi assisteixen molts famosos, a l'estrena, però ningú coneix el Thomas Astruc, el director de la pel·lícula, que no s'ho prendrà gaire bé.

"Fornèrix" (23 d'octubre, a les 20.15)

Avui, el pare de la Marinette celebra els quaranta anys, però el Roland, el seu avi, no hi serà present. Com que ningú li explica què passa amb el seu avi, la Marinette decideix anar a parlar amb ell. Però l'Esfinx aprofitarà la ràbia del vell forner per convertir-lo en un supermalvat ancorat en el passat.

"La reculadora" (24 d'octubre, a les 20.15)

De joves, el mestre Fu i la seva estimada, la Marianne, es van haver de separar per protegir els prodigis. Al cap d'uns quants anys, el mestre Fu intenta posar-se en contacte amb ella a través d'una carta que li ha de fer arribar la Marinette. Però una confusió de cartes i receptes mèdiques acabarà amb l'aparició d'una nova supermalvada.

"Ninaflekta" (25 d'octubre, a les 20.15)

La Juleka vol ser model, però li costa molt fer el pas. La Marinette li proposa que faci una sessió fotogràfica amb les seves creacions, però la timidesa de la Juleka fa que les coses no surtin com estava previst, i el malvat Esfinx ho aprofitarà per tornar a sembrar el caos a París.

super3.cat

Anar al contingut