La Júlia i la Natàlia han tingut un accident de moto a "Com si fos ahir"
La Júlia i la Natàlia han tingut un accident de moto a "Com si fos ahir"

"Noies, esteu bé?"

Un accident de moto a "Com si fos ahir"?

L'episodi d'avui de "Com si fos ahir" ha deixat l'audiència de la sèrie amb un grapat de novetats, un bon ensurt i tot un cap de setmana per fer elucubracions.

La Gemma i el Toni tornen a estar junts, la Sílvia ha quedat retratada davant la colla. La Naiara i el Marc han començat una relació però no estan en la mateixa sintonia. La Mari Carmen i l'Albert han sigut avui una estranya parella, però s'han entès com amb ningú a l'hora d'explicar les sensacions que els provoca el dol.

Però l'ensurt gros d'avui ha estat al final de l'episodi. La Júlia i la Natàlia, pletòriques d'haver-se conegut i caigut tan bé i a punt de començar una etapa juntes, han pujat emocionadíssimes a la moto i han tingut un accident, que pot tenir conseqüències fatals.

De vegades els plans s'estronquen quan un menys s'ho espera; avui, "Com si fos ahir" ho ha deixat clar. La Natàlia ha rebut la videotrucada de l'Edu, que viu a Califòrnia. Li ha presentat la Júlia, li ha donat la notícia que aniran a viure juntes i li ha dit que té moltes ganes de veure'l. Fins i tot han parlat de què volen fer quan vingui: "Podem anar a un lloc guapo, rotllo... Cadaqués o així. Necessito sortir de Barcelona . Vindràs aviat, oi?"

Moltes il·lusions i plans de futur. Un futur incert, ara per ara, per a les noves companyes de pis. L'Eva ha rebut la trucada que són a l'hospital, en quin estat? Estan totes dues igual o n'hi ha una que ha rebut més que l'altra? Perquè, a la Natàlia, li ha saltat el casc en l'accident. Anirà tot bé? Dilluns l'espectador sabrà l'abast de la situació.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.55, a TV3.

 

tv3.cat/comsifosahir
facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

 

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut