Noèlia Casellas, nova subdelegada dels Serveis Informatius de la CCMA a Lleida

La periodista manresana agafarà el relleu de Roser Perera, fins ara subdelegada a Lleida dels Serveis Informatius, i treballarà en coordinació amb la delegada de la CCMA, Carolina Gili.

Noèlia Casellas ha estat nomenada nova subdelegada de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a Lleida, en substitució de Roser Perera, que s'incorporarà a la delegació de la CCMA a Madrid a partir del mes de març.

Noèlia Casellas (Manresa, 1980) és llicenciada en Periodisme per la UAB i forma part de l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio des del 2004, on ha treballat com a productora de diferents espais, com ara l'informatiu nocturn "Catalunya nit", amb Gaspar Hernàndez. També ha estat productora de les seccions d'Internacional i de Societat. Des del 2007, és redactora a l'equip de Catalunya Ràdio a Lleida.

Abans d'incorporar-se a l'emissora pública, havia treballat la secció d'esports del diari "Regió7" (1998-2003), va ser cap de premsa del Bàsquet Manresa (2004-2005) i va treballar a l'agència CatPress, on portava la comunicació de la Xarxa Assistencial Althaia.

 

ccma.cat

 

Anar al contingut