"Nexes" dedica l'últim programa al verb "estimar".
"Nexes" dedica l'últim programa al verb "estimar".
Dimecres, a les 22.40

"Nexes" descobreix totes les cares del verb "estimar" amb els 100 testimonis de l'últim programa, demà a TV3, amb Mònica Terribas i Jordi Basté

Demà, a les 22.40, TV3 emetrà l'última edició de "Nexes", el programa dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté, que aquesta setmana girarà al voltant del verb "estimar". Serà en el desè capítol, amb 100 persones que compartiran experiències sobre mil i una maneres d'estimar, en aquest gran format d'entreteniment innovador, que arriba al final de la temporada amb una audiència acumulada de 2.330.000 espectadors.

"Estimar" és el verb que centrarà el desè capítol de "Nexes". Un altre dimecres, fugint de convencions i prejudicis, Jordi Basté i Mònica Terribas plantejaran tot un seguit de preguntes als cent testimonis del programa, que compartiran les seves experiències sobre totes les cares i diverses formes d'estimar durant la vida: els pares, la família, les parelles, els amics, les mascotes, la natura... Qui estima en secret? Qui ha patit la part fosca de l'amor? Qui viu encara avui l'amor de la seva vida? Qui faria qualsevol cosa per amor? Qui estima però no estima enamorat? Qui ha viscut una història d'amor de pel·lícula?

Amb les respostes a aquestes qüestions, sorgiran mil i una maneres d'estimar, a partir d'històries humanes que ens connectaran a través d'aquesta acció, que interpel·larà els cent testimonis situats al rusc i els espectadors des de casa. Una audiència que arriba al final de la temporada amb un total de 2.330.000 espectadors que han vist, com a mínim, un minut de programa, amb una quota mitjana de l'11,7%. Pel que fa a l'audiència digital, fins ara s'han fet 277.000 reproduccions de "Nexes", amb una mitjana setmanal en directe i a la carta de 19.500 usuaris únics i 30.700 reproduccions.

 

"Nexes", l'aposta de TV3 pel gran format d'entreteniment

"Nexes" ha estat una aposta per un nou programa d'entreteniment, de gran format, amb un innovador disseny de l'escenografia i la realització. L'escenari ha estat un plató polivalent d'uns 19.000 metres quadrats, situat a Fira de Barcelona, que s'ha anat adaptant als continguts de cada història, amb la llum i les projeccions com a elements essencials per a la creació dels espais.

Els protagonistes dels 10 capítols (comptant el que es farà demà) han estat 1.000 persones (100 a cada programa), que han anat responent preguntes que tots ens hem fet alguna vegada i no ens hem atrevit a respondre en públic. Compartir, mentir, començar, creure, odiar, triar, guanyar, sobreviure, divertir-se i estimar (demà) són els verbs al voltant dels quals ha girat el programa, que s'ha centrat en temes d'interès social a través de les històries i les experiències viscudes. Amb la suma d'experiències de cent testimonis, l'objectiu del programa ha estat divertir, emocionar, sorprendre i convertir-se en el mirall de qui som, per mostrar una visió renovada de la societat catalana en tota la seva diversitat i complexitat.

Mònica Terribas i Jordi Basté s'han situat al capdavant de "Nexes", després d'una llarga trajectòria professional que els ha convertit en referents indiscutibles del món de la comunicació, per conduir un "talk show" de 90 minuts, que s'ha gravat en fals directe, per poder complir les restriccions del toc de queda per la pandèmia. El programa ha complert totes les mesures de seguretat i prevenció, amb les distàncies corresponents, les mesures d'higiene i control de temperatura necessaris. A més, s'han fet testos d'antígens a tots els participants, una mitjana de 180 en cada programa entre equip i testimonis, d'entre els quals fins ara només dos han donat positiu.

 

tv3.cat/nexes

twitter.com/NexesTV3

instagram.com/NexesTV3

facebook.com/NexesTV3

#NexesTV3

Anar al contingut